Latest Past Events

Новогодишна донаторска забава – РК Велес

Glorious Glorious, Veles

Почитувани пријатели во Ротари, Ни претставува чест и задоволство да Ве поканиме на традиционалната новогодишна донаторска забава во организација на РОТАРИ КЛУБ ВЕЛЕС, која оваа година е посветена на акцијатаContinue reading →

За децата на Кавадарци

Angropromet Angropromet, Kavadarci

Почитувани пријатели во Ротари, Со особена чест и задоволство Ве покануваме на донаторска забава во организација на РК Кавадарци на ден 14.12.2019 со почеток од 20,30 часот во ресторан АнгропрометContinue reading →

Предновогодишна хуманитарна забава – Ротаракт Клуб Скопје

Vulkan Vulkan, Skopje

Драги ротаријанци, ротаракторци и пријатели, Ротаракт Клуб Скопје Ве поканува на предновогодишна хуманитарна забава во духот на 80тите, во петок, на 13-ми декември 2019та, со почеток од 21:00 часот, воContinue reading →