Latest Past Events

Новогодишна донаторска забава – РК Велес

Glorious Glorious, Veles

Почитувани пријатели во Ротари, Ни претставува чест и задоволство да Ве поканиме на традиционалната новогодишна донаторска забава во организација на РОТАРИ КЛУБ ВЕЛЕС, која оваа година е посветена на акцијата за ревитализација и пошумување на опожарените површини околу Велешкото Езеро “Младост”. Датум: Петок, 20 декември 2019, Почеток: 20 ч. Место: Ресторан Глориус (во центарот наContinue reading →

За децата на Кавадарци

Angropromet Angropromet, Kavadarci

Почитувани пријатели во Ротари, Со особена чест и задоволство Ве покануваме на донаторска забава во организација на РК Кавадарци на ден 14.12.2019 со почеток од 20,30 часот во ресторан Ангропромет Кавадарци. Во прилог Ви е поканата за забавата. Ве молиме за Ваша потврда за присуство на настанот најдоцна до 10.12.2019 год.  

Предновогодишна хуманитарна забава – Ротаракт Клуб Скопје

Vulkan Vulkan, Skopje

Драги ротаријанци, ротаракторци и пријатели, Ротаракт Клуб Скопје Ве поканува на предновогодишна хуманитарна забава во духот на 80тите, во петок, на 13-ми декември 2019та, со почеток од 21:00 часот, во клубот Вулкан. Оваа година собраните средства ќе бидат искористени за купување на опрема за Специјална Олимпијада Македонија. Котизација: Ротаракт и пријатели 500 денари Ротари иContinue reading →